Cursussen

Vi4Office is gebruiksvriendelijk en kan in principe zonder opleiding worden gebruikt. Met onze digitale handleidingen, technische beheerdershandleiding, quick reference card en de introductiecursus voor de ‘key-users’ kunt u meteen aan de slag. Deze middelen zijn bij de suites inbegrepen. Uw key-users fungeren bij de invoering van Vi4Office als vraagbaak voor uw andere medewerkers.

th3T267DLBAanvullende training

Het is mogelijk dat uw medewerkers meer ondersteuning in het gebruik willen. Aanvullende training in Vi4Office helpt u om uw medewerkers nog sneller en beter met VI4Office te laten werken. We stellen graag een maatwerk trainingsprogramma met documentatie voor u op.

U kunt uw training aanvullen met bijvoorbeeld een opleiding over het goed toepassen van de huisstijl. Daarnaast trainen we vaak de key-users in het koppelen van bestaande bestanden of het maken van tekstblokken en standaard documenten. Ook is een korte cursus na een Microsoft Office versie update mogelijk. Vraag onze partners of ons naar de mogelijkheden.