Over ons

Vi4Office is het resultaat van ruim 20 jaar ervaring met het ontwikkelen en invoeren van gebruiksvriendelijke softwareoplossingen om professioneel te corresponderen.

Van sjablonen naar systeem
We zijn 20 jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van huisstijlsjablonen en macro’s, destijds in WordPerfect, waarmee onze klanten eenvoudig hun huisstijl en tekstblokken in brieven en memo’s konden toepassen. Begin jaren negentig kwamen de programma’s Microsoft Office in opkomst. We ontwikkelden eigen correspondentiesystemen voor Microsoft Word en Microsoft PowerPoint, en daarna ook voor Microsoft Excel en Microsoft Outlook. Binnen deze systemen ging de ontwikkeling door. We ontwikkelden nieuwe functionaliteiten zoals intelligente aansturing van printerlades, linten en het hergebruik van documenten en presentaties. We leverden maatwerk, waarbij elk systeem naar wens te programmeren en in te richten was.

Dankzij deze ontwikkeling gingen steeds meer organisaties de voordelen van het gebruik van onze correspondentiesystemen inzien. Organisaties zoals ANWB, Avans Hogeschool, Enexis, Essent en Heijmans zijn klanten van het eerste uur. Ze werken al vele jaren naar volle tevredenheid met onze oplossingen.

Naar modules
De afgelopen jaren hebben we onze ervaring met documentcreatie en documentopmaak gebundeld in standaard softwaremodules. Onder de vlag Vi4Office ontstonden Vi4Docs (Word), Vi4Pres (PowerPoint), Vi4Mail (Outlook), Vi4Calc (Excel) en Vi4News (Outlook).

Met deze modules wordt niet meer geprogrammeerd, maar we configureren de modules conform de huisstijl en de functionele eisen en wensen van onze klanten. De inrichting en installatie zijn daardoor eenvoudig geworden. De uitroltijd werd veel korter, zonder projectmatige aanpak en lange doorlooptijden. Daarmee worden deze modules bereikbaar voor veel meer organisaties.

Van modules naar suites
In 2012 hebben we de modules gebundeld in suites: Business, Corporate en Enterprise. De drie suites zijn inhoudelijk afgestemd op de omvang, complexiteit en wensen van een organisatie.

Elke suite is een complete correspondentieoplossing inclusief modules, implementatie, configuratie, updates en een introductiecursus. Voordeel van de suite is dat ze te gebruiken zijn voor een onbeperkt aantal gebruikers zonder meerprijs. De suites zijn gebaseerd op een driejarige overeenkomst. Met de suites bieden we een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Onze value for money aanpak is uniek. De Business suite bieden we aan vanaf € 75,– per maand. Met deze prijsstelling is een documentenopmaaksysteem voor elk bedrijf bereikbaar.

Verbeteringen en updates van Vi4Office stellen we gratis beschikbaar. Wijzigingen worden, net als een virusscanner, via de update-functie automatisch gesynchroniseerd naar alle gebruikers.

De toekomst
Onze ambitie is om de correspondentieoplossing met de beste prijs/kwaliteit verhouding te blijven. In Nederland, maar ook daarbuiten. Een praktische oplossing met veel nuttige functies, eenvoudig en eenduidig in gebruik. Zonder dure fratsen die weinig of nooit gebruikt worden.

We blijven voortdurend bezig met het beter, makkelijker en sneller maken van Vi4Office. Verbeteringen en updates stellen we binnen onze suites gratis beschikbaar. Wijzigingen worden, net als virusscanners, automatisch en online gesynchroniseerd naar alle gebruikersgroepen.

Met het toenemend aantal gebruikers van Vi4Office gaan de ontwikkelingen steeds sneller. Vi4Office-gebruikers profiteren van de feedback van andere gebruikers en structurele uitbreidingen van Vi4Office.