Partners

NyNy

NykampNyboer is een onafhankelijk toonaangevend huisstijl- en merkmanagementbureau. NykampNyboer heeft ruim twintig jaar ervaring met de implementatie en ondersteuning van correspondentiesystemen en heeft inmiddels vele implementaties van Vi4Office succesvol begeleid.

NykampNyboer is de full service partner van Vi4Office. Dat betekent dat u contact op kunt nemen met NykampNyboer wanneer het gaat om consulting, implementatie en het beheer en onderhoud (servicedesk) van Vi4Office.

Contactgegevens:
NykampNyboer
Contactpersoon: Stephan Laarhuis
F. Hazemeijerstraat 800
7555 RJ Hengelo
+ 31 (0)74 20 20 400
www.nykampnyboer.com

150515-Logo-BE-75x185-300dpi-voor-WordWij brengen merken tot leven, nationaal en internationaal. Wij implementeren corporate merken samen met de strategische en/of designbureaus, de klant en leveranciers. Wij zijn er van overtuigd dat een succesvol merk het resultaat is van een geweldig merkconcept, een perfecte implementatie, een intense samenwerking en een zorgvuldig management. Alleen dan komt de emotionele betekenis van het merk over. Wij hebben de overtuiging dat we alleen door samenwerking met alle partners echt waarde toe kunnen voegen en merken, coherent, efficiënt en effectief tot leven kunnen brengen. Alleen dan creëren we samen synergie en maken we samen de emotionele verbinding.
Wij zijn samen-werkers, verbindende schakels, bruggenbouwers, bedrijfskundigen en de meest ervaren specialisten op dit gebied. We kennen de valkuilen, helpen, delen en verbinden en implementeren met hart en ziel. Onze werkwijze is open, gedreven, constructief en resultaatgericht.

Bezoek onze website Branding Executives. Voor inhoudelijke vragen over begeleiding van tooling, neem contact op met Jack Issen via telefoonnummer 0643028315 en mail ji@brandingexecutives.com. Voor algemene vragen neem contact op met Ineke Dingemans via telefoonnummer 0628573351 en mail id@brandingexecutives.com.

Contactgegevens:
Branding Executives
Contactpersoon: Jack Issen
Lloyd Webberhof 92
3543 EH Utrecht
www.brandingexecutives.com

VIM Group Logo_RGB
Delivering your brand promise
VIM Group ensures brands are consistently delivered around the world. As the category’s founder we bring unrivalled and independent experience and knowledge. Implementation of your brand properties across all touch points, both digital and on the ground is our business. We also offer project management, brand management services and advice on creative partnerships giving you a comprehensive choice of services to successfully deliver your brand promise.

Contactgegevens:
VIM Group
Veemarkt 139
1019 CG Amsterdam
+31 20 471 16 35
contact@vim-group.com
www.vim-group.com

Partner worden?
Heeft u binnen uw regio een leidende positie op het gebied van ICT, huisstijlontwerp of marketing en communicatie? Bent u in staat klantwensen te ‘vertalen’ in passende oplossingen? Neem dan contact met ons op om partner van Vi4Office te worden. Gebruik het contactformulier of stuur een e-mail naar Jan Fokkens of Marc Wekamp.