Suites

De modules van Vi4Office bieden wij aan in suites. De suites geven u, naast een gunstige prijs, ook duidelijkheid. Standaard zijn software, implementatie, configuratie, updates, servicedesk en een introductiecursus inbegrepen. En u mag een onbeperkt aantal gebruikers met onze suites laten werken. U weet dus precies waar u aan toe bent. Dat noemen wij value for money!

Afhankelijk van uw wensen en de complexiteit van uw organisatie is er altijd een suite die bij u past. Extra modules zijn optioneel en maatwerk is ook mogelijk. Met onze Business suite heeft u al vanaf € 75,– per maand een uitstekende IT oplossing. Zo maken we professioneel corresponderen en presenteren bereikbaar voor elke organisatie.

Onze modules zijn naadloos geïntegreerd in de meest gebruikte versies van Microsoft Office. Zodra een MS Office module is gestart is Vi4Office direct beschikbaar. De modules zijn te koppelen aan databases zoals CRM, Active Directory en Document Management Systems en met media- en beeldbanken. Daarmee sluiten onze modules perfect aan op uw ICT omgeving.

Business suite

Business Suite

Corporate suite

Corporate Suite

Enterprise suite

Enterprise Suite

Referenties